kÖRA HOS OSS

  • Våra lektioner är 50 minuter långa.
  • Första lektionen startar 06,30 på vardagar
  • Sista lektionen börjar kl 20,00 på måndagar och torsdagar
  • Sista lektionen på tisdag, onsdag och fredag börjar kl 15,30
  • Helger kör vi efter överensskommelse 
Det går också att boka dubbellektion dvs 100 minuter långa lektioner, diskutera gärna med din trafiklärare för att få tips och råd.
Bokning av körlektioner görs genom www.elevcentralen.se, där krävs det ett inloggningskonto som du får av oss när du skrivit in dig hos oss.

Elevcentralen är internetbaserad vilket innebär att du när som helst kan logga in på ditt konto så länge du har en internetanslutning.
 

AVBOKNINGSREGLER

Ibland händer det att man få förhinder och inte kan ta den lektionen man hade bokat in. Det är då viktigt att du bokar av den, av två anledningar.

1. bokar du inte av den senast vardagen innan kl 13,00, blir du debiterad, dvs du kommer behöva betala den.

2. Du har säkert vänner som vill och kanske till och med behöver den.

Det finns ytterligare en möjlighet att undgå att bli debiterad om man missat att avboka. Har du någon vän som kan ta din lektion istället för dig, då faller debiteringen på din vän istället. Förutsatt att din vän är inskriven hos oss. Det är viktigt att ni då är tydliga mot varandra så det inte uppstår något missförstånd mellan er.

TEORI HOS OSS

Vi erbjuder teorilektioner vid behov, dvs om du känner att du har kört fast med teorin så är det bara att prata med din trafiklärare så boka vi in en teorilektion.

Vid din inskrivning får du rätt till teoritester, där målet är att du utveckla din trafikkunskap. Vi håller våra ögon på hur det går för dig på dina teoritester och på sätt pushar vi dig till att bli bättre.
Genom testerna ser vi också vilka teoretiska brister du har, vilket gör det lättare för oss och veta vad vi ska lägga kraften på för just dig.

Elevcentralen
Elevcentralen är platsen du logga in på för att komma åt dina teoritester samt boka dina lektioner.
Du använder ditt personnr och ett lösenord som du får av oss när du betalt din inskrivning hos oss!